Για αγορές άνω των 30€ δωρεάν μεταφορικά Πανελλαδικώς

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με κάρτες Visa, Visa Electron, Mastercard και American Express. Επιλέγετε στο καλάθι αγορών κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας την επιλογή "Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα" συμπληρώνετε τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία και κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ολοκλήρωση παραγγελίας" μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον online πληρωμών της Alpha Bank όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Σημειώνεται ότι το vivlioforos.gr  δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Τράπεζας ALPHA BANK μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) σε ασφαλές περιβάλλον-secure server της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 2048-bit. Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Alpha Bank.

Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μόνον για παραγγελίες εσωτερικού και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν το λογιστήριό μας δει την κατάθεσή σας. Σημειώνεται πως σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα υπάρχει καθυστέρηση συνεπώς η καλύτερη δυνατή λύση είναι να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης για άμεση εξυπηρέτησή σας.

Αριθμοί Λογαριασμών:

ALPHA BANK:  GR4101407050705002320004510