Για αγορές άνω των 30€ δωρεάν μεταφορικά Πανελλαδικώς

9789604532193_1.png

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

Εκδότης: Ψυχογιός

Στο ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΣΙ θα μάθετε: Πώς και γιατί το κρασί αποκτά την ιδιαίτερη γεύση του, πώς το χώμα, τα σταφύλια, η μέθοδος παραγωγής και, πάνω απ\ όλα, οι κλιματικές συνθήκες επηρεάζουν το τελικό προϊόν. Ποιες είναι οι πιο σημαντικές ποικιλίες σταφυλιού, τα είδη τους και ποια διάσημα κρασιά παράγονται από την καθεμιά. Ποιες είναι οι πιο σημαντικές οινοπαραγωγές περιοχές. Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να αποθηκεύετε, να σερβίρετε και να δοκιμάζετε το κρασί. Πώς να διαβάζετε τις ετικέτες των κρασιών, να επιλέγετε τα κατάλληλα ποτήρια αλλά και να χειρίζεστε με ευχέρεια τους καταλόγους κρασιών στα εστιατόρια. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας ξεναγήσει στον υπέροχο κόσμο του κρασιού. Γραμμένο με ευχάριστο και κατατοπιστικό τρόπο, αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό που θα σας βοηθήσει να γίνετε ειδικός μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Έτσι θα προσεγγίζετε οποιοδήποτε κρασί με αυτοπεποίθηση και θα το απολαμβάνετε κάθε στιγμή.
•ISBN: 9789604532193
•Συγγραφέας: ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΡΕΪ
•Εκδότης: Ψυχογιός
•Μορφή:
•Αριθμός σελίδων: 192
•Διαστάσεις: 23.5 x 24
•Έτος έκδοσης: 2007

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 6%
Επιλέξτε ποσότητα

Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο από τον εκδότη.
Χρήσιμες πληροφορίες για της αγορές σας:
1-3 εργάσιμες ημέρες αν είναι άμεσα διαθέσιμο το βιβλίο. Σε νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 5-10 εργάσιμες μέρες.
• Καταθέτοντας το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό
• Πληρώνοντας τον Courier που θα σας φέρει την παραγγελία
• Απευθείας πληρωμή στο κατάστημα (για παραλαβές από το κατάστημα)
• Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα
Επικοινωνήστε μαζί μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα για να επιστρέψετε το προϊόν