Για αγορές άνω των 30€ δωρεάν μεταφορικά Πανελλαδικώς

496.jpg

Ο Μέσα Ποταμός

Όπως και στα προηγούμενα έργα του, έτσι και στο βιβλίο Ο Μέσα Ποταμός, ο συγγραφέας επιχειρεί μια καταβύθιση στο ποτάμι του χριστιανισμού, δίνοντας έμφαση στις διδαχές του πνευματικού του, του Πατέρα Μάξιμου, καθώς και στη μυστική πτυχή της εκκλησίας. Ένας οδηγός για προσωπική αναζήτηση και ένας διάλογος για τη χριστιανική πνευματικότητα.
Εκδότης: Διόπτρα
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου Ο Μέσα Ποταμός, ακολουθούμε τον Κυριάκο Μαρκίδη –μελετητή, ερευνητή, συγγραφέα και προσκυνητή– σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καρδιά της χριστιανικής πνευματικότητας, σε ένα οδοιπορικό που αποκαλύπτει τη βαθιά επιθυμία της ανθρωπότητας να βιώσει την υπερβατική εμπειρία του Θεού. Από τις απόκρημνες ακτές του Μέιν ως το Άγιο Όρος και την έρημο της Αιγύπτου, ο Κυριάκος Μαρκίδης συναντά ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν να εξερευνήσει τους κόσμους του φυσικού και του υπερφυσικού, της θρησκείας και του πνεύματος, του ορατού και του αοράτου.
Το βιβλίο Ο Μέσα Ποταμός θα αγγίξει όλους τους αναγνώστες – από τους χριστιανούς που αναζητούν μια βιωματική εμπειρία της θρησκείας τους ως τους μελετητές που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη γνώση και τη σοφία που συνιστούν την καρδιά της χριστιανικής πνευματικότητας. Κυρίως, όμως, αυτό το βιβλίο λειτουργεί σαν γέφυρα που οδηγεί τους σύγχρονους αναγνώστες σε μια χριστιανική ζωή που χαρακτηρίζεται από απόλυτη ισορροπία μεταξύ εγκόσμιων και πνευματικών ζητημάτων.

«Στο νέο του βιβλίο, ο Κυριάκος Μαρκίδης μας προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε άλλο ένα οδοιπορικό του, να παρακολουθήσουμε τις συζητήσεις με έναν σοφό και χαρισματικό πνευματικό Πατέρα και να στοχαστούμε πάνω στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής και του θανάτου. Ακολουθώντας το συγγραφέα σε ένα ταξίδι στην καρδιά της ορθόδοξης χριστιανικής πνευματικότητας, συνειδητοποιούμε ότι οι ανακαλύψεις που μοιράζεται μαζί μας είναι σήμερα πιο επίκαιρες από ποτέ».
Elizabeth Theokritoff, ανεξάρτητη μελετήτρια και συνδημιουργός του βιβλίου The Cambridge Companion to Orthodox Christian Theology
•ISBN: 9789603644965
•Συγγραφέας: Kyriakos Markides
•Εκδότης: Διόπτρα
•Μορφή:
•Αριθμός σελίδων: 392
•Διαστάσεις: 140 x 205
•Έτος έκδοσης: 2012
Αρχική τιμή: 16,92 €
-20%
Τιμή πώλησης 13,54 €
Εκπτωση -3,38 €
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 6%
Επιλέξτε ποσότητα
Χρήσιμες πληροφορίες για της αγορές σας:
1-3 εργάσιμες ημέρες αν είναι άμεσα διαθέσιμο το βιβλίο. Σε νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 5-10 εργάσιμες μέρες.
• Καταθέτοντας το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό
• Πληρώνοντας τον Courier που θα σας φέρει την παραγγελία
• Απευθείας πληρωμή στο κατάστημα (για παραλαβές από το κατάστημα)
• Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα
Επικοινωνήστε μαζί μας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα για να επιστρέψετε το προϊόν